Inside The California Food Revolution
Thirty Years That Changed Our Culinary Consciousness
de Joyce Goldstein
comentar
idioma: Inglês
Editor:
University of California Press
Edição:
setembro de 2013
Formatos Disponíveis:
Livro
Portes
Grátis
Grátis
10%
38,63€
RESERVAR NA LIVRARIA
Livrarias
Sobre o livro
Traces the development of California cuisine from its early years in the 1970s to the present, when farm-to-table, foraging, and fusion cuisine are part of the national vocabulary. This title shows how the counterculture movement in the West gave rise to a restaurant culture that was defined by open kitchens, and women in leadership positions.
Comentários
Da mesma coleção
portes grátis
10% Cartão Leitor Bertrand
64,38€
Poupe 6,44€
University of California Press
Detalhes do produto
Inside The California Food Revolution
Thirty Years That Changed Our Culinary Consciousness
ISBN:
9780520268197
Ano de edição:
09-2013
Editor:
University of California Press
Idioma:
Inglês
Dimensões:
159 x 235 x 20 mm
Encadernação:
Capa dura
Páginas:
360
Tipo de Produto:
Livro
Coleção:
California Studies In Food & Culture
Classificação Temática: