Bertrand.pt - Advances In Food And Nutrition Research

Advances In Food And Nutrition Research (eBook)

 

idioma: Inglês
Editor: ELSEVIER SCIENCE
Edição ou reimpressão: outubro de 1995
52,69€
Disponibilidade Imediata
Ebook para ADE

The appearance of Volume 38 marks a transition for Advances in Food and Nutrition Research as Steve L. Taylor assumes editorial responsibility for the series. Under John Kinsella's guiding hand, Advances in Food Research strengthened its reputation as the leading publication for comprehensive reviews on important topics in food science, evolving into Advances in Food and Nutrition Research, a title which better reflected his interest in the integral relationships between food science and nutrition. Building on this legacy of quality scholarship, Dr. Taylor brings a fresh perspective to the serial, seeking novel approaches to research in food and nutritional science.

Advances In Food And Nutrition Research
ISBN: 9780080567839 Ano de edição ou reimpressão: Editor: ELSEVIER SCIENCE Idioma: Inglês Páginas: 307 Tipo de Produto: eBook Coleção: Advances In Food And Nutrition Research Formato: PDF i Classificação Temática: eBooks  >  eBooks em Inglês  >  Medicina e Saúde  >  Nutrição

Sugestões

Instant Pot Freestyle And Flex Cookbook 2019
X
O QUE É O CHECKOUT EXPRESSO?


O ‘Checkout Expresso’ utiliza os seus dados habituais (morada e/ou forma de envio, meio de pagamento e dados de faturação) para que a sua compra seja muito mais rápida. Assim, não tem de os indicar de cada vez que fizer uma compra. Em qualquer altura, pode atualizar estes dados na sua ‘Área de Cliente’.

Para que lhe sobre mais tempo para as suas leituras.