Roasts & Sunday Lunches
de Annette Yates
comentar
idioma: Inglês
Editor:
Anness Publishing
Edição:
dezembro de 2016
Portes
Grátis
Grátis
20%
9,00€
7,20€
RESERVAR NA LIVRARIA
Livrarias
Sobre o livro
From joints and casseroles to pies and puddings, this title features 70 classic recipes that are shown step by step in more than 250 photographs. It includes roasts of beef, chicken, pork, goose, duck and pheasant served with all the trimmings, as well as alternatives such as rich casseroles, quintessentially English pies, and non-meat options.
Comentários
Da mesma coleção
portes grátis
21,88€
17,50€
Anness Publishing
Detalhes do produto
Roasts & Sunday Lunches
ISBN:
9780754830740
Ano de edição:
12-2016
Editor:
Anness Publishing
Idioma:
Inglês
Dimensões:
168 x 220 x 20 mm
Encadernação:
Capa dura
Páginas:
96
Tipo de Produto:
Livro
Coleção:
Encyclopedia
Classificação Temática: