imagem não disponível
The Science Of Cookery And The Art Of Eating Well

The Science Of Cookery And The Art Of Eating Well (eBook)

Philosophical And Historical Reflections On Food And Dining In Culture

de Donald Phillip Verene 

idioma: Inglês
Editor: Ibidem Press
Edição ou reimpressão: outubro de 2018
14,72€
Pré-lançamento - envio a partir de 30-10-2018
Ebook para ADE

The Science of Cookery and the Art of Eating Well is a philosophical and historical reflection on food and dining in human culture. It includes discussions of the nature of the first meals as found in Greek literature and the philosophy of history of Giambattista Vico, the Roman cookbook of Apicius (the first known cookbook), the cookbook of Artusi (the seminal cookbook of Italian cooking), Brillat-SavarinsPhysiology of Taste, Plutarchs Dinner of the Seven Wise Men, and Athenaeus work on theLearned Banqueters (the Deipnosophists). These discussions are joined with contemporary observations on the importance of the traditions of home cooking and dining with friends as essential to the promotion of human well-being.

The Science Of Cookery And The Art Of Eating Well
Philosophical And Historical Reflections On Food And Dining In Culture
ISBN: 9783838271989 Ano de edição ou reimpressão: Editor: Ibidem Press Idioma: Inglês Tipo de Produto: eBook Formato: ePUB i Classificação Temática: eBooks  >  eBooks em Inglês  >  Gastronomia e Vinhos  >  Culinária

Sugestões

Tots!
11,22€
(eBook)
Workman Publishing Company
The Campout Cookbook
13,82€
ARTISAN
X
O QUE É O CHECKOUT EXPRESSO?


O ‘Checkout Expresso’ utiliza os seus dados habituais (morada e/ou forma de envio, meio de pagamento e dados de faturação) para que a sua compra seja muito mais rápida. Assim, não tem de os indicar de cada vez que fizer uma compra. Em qualquer altura, pode atualizar estes dados na sua ‘Área de Cliente’.

Para que lhe sobre mais tempo para as suas leituras.