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Soft Matter Transformations In Culinary Processes

Soft Matter Transformations In Culinary Processes

de Pere Castells, Fernando Sapina-Navarro e Davide Cassi 

idioma: Inglês
Editor: WORLD SCIENTIFIC PUBLISHING CO PTE LTD
Edição ou reimpressão: julho de 2020
104,94€
Pré-lançamento - Sujeito a disponibilidade de stock - envio a partir de 31-07-2020

Cooking is the art of transforming raw materials into accomplished dishes. This title analyzes culinary processes, that is the transformations of food produced by kitchen procedures from a physical and chemical point of view. It also presents applications in cooking, from basic and common dishes up to the creations of the world's greatest chefs.

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de Pere Castells, Fernando Sapina-Navarro e Davide Cassi 
ISBN: 9789814397308 Ano de edição ou reimpressão: 07-2020 Editor: WORLD SCIENTIFIC PUBLISHING CO PTE LTD Idioma: Inglês Encadernação: Capa dura Páginas: 250 Tipo de Produto: Livro Coleção: Series On Advances In Statistical Mechanics Classificação Temática: Livros  >  Livros em Inglês  >  Ciências Exatas e Naturais  >  Química

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