Bertrand.pt - Chemical Evolution Of Nitrogen-Compounds In Mozzarella Cheeses

Chemical Evolution Of Nitrogen-Compounds In Mozzarella Cheeses

de Salvatore Parisi, Caterina Barone, Aleardo Zaccheo, Marcella Barbera e Michele Barone 

idioma: Inglês
Editor: Springer International Publishing AG
Edição ou reimpressão: setembro de 2017
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This Brief evaluates the consequences of protein modifications in cheeses, with special emphasis on mozzarella cheeses. As certain biogenic amines display a toxic potential to humans, considerable research has been undertaken in recent years to evaluate their presence in fermented foods, such as cheeses.

Chemical Evolution Of Nitrogen-Compounds In Mozzarella Cheeses
ISBN: 9783319657370 Ano de edição ou reimpressão: Editor: Springer International Publishing AG Idioma: Inglês Dimensões: 155 x 235 x 20 mm Encadernação: Capa mole Páginas: 41 Tipo de Produto: Livro Coleção: Springerbriefs In Molecular Science Classificação Temática: Livros  >  Livros em Inglês  >  Ciências Exatas e Naturais  >  Química

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