Bertrand.pt - The Fishmeal Revolution

The Fishmeal Revolution (eBook)

The Industrialization Of The Humboldt Current Ecosystem

de Kristin Wintersteen 

idioma: Inglês
Editor: University of California Press
Edição ou reimpressão: dezembro de 2018
25,94€
Pré-lançamento - envio a partir de 05-12-2018
Ebook para ADE

Off the Peru-Chile coast, the cool coastal current mingles with nutrients from the ocean’s depths, fostering one of the world’s most productive marine ecosystems: the Humboldt Current. Its teeming populations of fish are a key ingredient in animal feed, which fueled the revolution in chicken, hog, and fish farming that swept the United States and Northern Europe after World War II.
 
The Fishmeal Revolutionexplores industrialization along the South American coast as fishmeal producers pulverized and exported unprecedented volumes of marine proteins in order to satisfy the growing taste for meat among affluent consumers in the global North. A relentless drive to maximize profits from the sea occurred at the same time that Peru and Chile grappled with the challenge, and potentially devastating impact, of environmental uncertainty. In her exciting new book, Kristin Wintersteen offers a important history and critique of the science and policy that shaped the global food industry.

The Fishmeal Revolution
The Industrialization Of The Humboldt Current Ecosystem
de Kristin Wintersteen 
ISBN: 9780520969049 Ano de edição ou reimpressão: Editor: University of California Press Idioma: Inglês Tipo de Produto: eBook Formato: ePUB i Classificação Temática: eBooks  >  eBooks em Inglês  >  História  >  História da América

Sugestões

Lincoln (Vol. 1-7)
0,99€
Musaicum Books
The Winning Of The American West
0,49€
Musaicum Books
X
O QUE É O CHECKOUT EXPRESSO?


O ‘Checkout Expresso’ utiliza os seus dados habituais (morada e/ou forma de envio, meio de pagamento e dados de faturação) para que a sua compra seja muito mais rápida. Assim, não tem de os indicar de cada vez que fizer uma compra. Em qualquer altura, pode atualizar estes dados na sua ‘Área de Cliente’.

Para que lhe sobre mais tempo para as suas leituras.