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The Fat Kitchen

The Fat Kitchen (eBook)

How To Render, Cure & Cook With Lard, Tallow & Poultry Fat

de Andrea Chesman 

idioma: Inglês
Editor: Storey Publishing, LLC
Edição ou reimpressão: novembro de 2018
16,02€
Pré-lançamento - envio a partir de 13-11-2018
Ebook para ADE

Animal fats are being welcomed back into the kitchen! Chefs and home cooks alike are rediscovering how fats create amazing texture — from the flakiest lard pie crust to the crispiest fried chicken — and define the flavor of a dish like authentic clam chowder with salt pork or duck fat French fries.

The Fat Kitchen is the comprehensive guide to rendering and using whole animal fats, including lard, tallow, and poultry fat. Cooks will learn the distinctive qualities and best uses of each fat along with methods for curing and storing them. In addition, 100 scrumptious recipes highlight traditional cultural favorites like matzoh ball soup, pasta carbonara, pork tamales, roast beef with Yorkshire pudding, Southern-style collards, confit chicken, New England baked beans, and jelly doughnuts.

The Fat Kitchen
How To Render, Cure & Cook With Lard, Tallow & Poultry Fat
ISBN: 9781612129143 Ano de edição ou reimpressão: Editor: Storey Publishing, LLC Idioma: Inglês Tipo de Produto: eBook Formato: ePUB i Classificação Temática: eBooks  >  eBooks em Inglês  >  Gastronomia e Vinhos  >  Culinária

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