Bertrand.pt - Starch: Basic Science To Biotechnology

Starch: Basic Science To Biotechnology (eBook)

 

idioma: Inglês
Editor: ELSEVIER SCIENCE
Edição ou reimpressão: agosto de 1998
138,97€
Disponibilidade Imediata
Ebook para ADE

This volume presents the physiological and biochemical aspects of storage carbohydrates, or starch granules, in plants. This up-to-date and thorough resource carefully integrates fundamental knowledge with the most recent information on the starch granule. It discusses the chemistry of the starch granule and the biochemistry, molecular biology, plant physiology, and genetics of plant starch synthesis. The books also describes the implications of these studies for theseed, biotechnology, and modified starch industries.Written for a broad readershipEmphasizes the recent findings on the properties of starch biosynthetic enzymes and on studies describing their localizationDetails the implications these studies have on the seed, biotechnology, and modified starch industriesIncludes numerous references to the original literatureIntroduces the reader to the most important individuals and discoveries in the field

Starch: Basic Science To Biotechnology
ISBN: 9780080567860 Ano de edição ou reimpressão: Editor: ELSEVIER SCIENCE Idioma: Inglês Páginas: 199 Tipo de Produto: eBook Coleção: Advances In Food And Nutrition Research Formato: ePUB i Classificação Temática: eBooks  >  eBooks em Inglês  >  Ciências Exatas e Nat.  >  Química

Sugestões

The Horse Who Came To Dinner
28,69€
Royal Society of Chemistry
Food Contact Materials Analysis
180,05€
Royal Society of Chemistry
X
O QUE É O CHECKOUT EXPRESSO?


O ‘Checkout Expresso’ utiliza os seus dados habituais (morada e/ou forma de envio, meio de pagamento e dados de faturação) para que a sua compra seja muito mais rápida. Assim, não tem de os indicar de cada vez que fizer uma compra. Em qualquer altura, pode atualizar estes dados na sua ‘Área de Cliente’.

Para que lhe sobre mais tempo para as suas leituras.