Bertrand.pt - Project Fire

Project Fire (eBook)

Cutting-Edge Techniques And Sizzling Recipes From The Caveman Porterhouse To Salt Slab Brownie S'Mores

de Steven Raichlen 

idioma: Inglês
Editor: Workman Publishing Company
Edição ou reimpressão: maio de 2018
15,55€
Disponibilidade Imediata
Ebook para ADE

CuttingEdge Techniques and Sizzling Recipes from the Caveman Porterhouse to Salt Slab Brownie SMore. With 100 recipes, Project Fire shows how to put the latest grilling methods to work - from spit-roasting to salt-grilling - using favourite ingredients and adding a dash of daring in flavours, technique, and presentation.

Project Fire
Cutting-Edge Techniques And Sizzling Recipes From The Caveman Porterhouse To Salt Slab Brownie S'Mores
ISBN: 9781523503926 Ano de edição ou reimpressão: Editor: Workman Publishing Company Idioma: Inglês Tipo de Produto: eBook Formato: ePUB i Classificação Temática: eBooks  >  eBooks em Inglês  >  Gastronomia e Vinhos  >  Culinária

Sugestões

Route One Food Run
20,78€
GLOBE PEQUOT PRESS
A History Of The Food Of Paris
31,18€
Rowman & Littlefield Publishers
X
O QUE É O CHECKOUT EXPRESSO?


O ‘Checkout Expresso’ utiliza os seus dados habituais (morada e/ou forma de envio, meio de pagamento e dados de faturação) para que a sua compra seja muito mais rápida. Assim, não tem de os indicar de cada vez que fizer uma compra. Em qualquer altura, pode atualizar estes dados na sua ‘Área de Cliente’.

Para que lhe sobre mais tempo para as suas leituras.