imagem não disponível
I Am A Filipino

I Am A Filipino (eBook)

And This Is How We Cook

de Miguel Trinidad e Nicole Ponseca 

idioma: Inglês
Editor: ARTISAN
Edição ou reimpressão: outubro de 2018
21,61€
Pré-lançamento - envio a partir de 30-10-2018
Ebook para ADE

Filipino food is having its moment. Sour, sweet, funky, fatty, bright, rich, tangy, bold—no wonder adventurous eaters like Anthony Bourdain consider Filipino food “the next big thing.” But so do more mainstream food lovers—Vogue declares it “the next great American cuisine.” Filipinos are the second-largest Asian population in America, and finally, after embracing Chinese, Japanese, Thai, and Vietnamese food, we’re ready to eat like a Filipino. And ready to cook like one, too. Written by trailblazing restaurateurs Nicole Ponseca and Miguel Trinidad,I Am a Filipino is a cookbook of modern Filipino recipes that captures the unexpected and addictive flavors of this vibrant and diverse cuisine.

The techniques (including braising, boiling, and grilling) are simple, the ingredients are readily available, and the results are extraordinary. There are puckeringly sour adobos with meat so tender you can cut it with a spoon, along with other national dishes likekare-kare (oxtail stew) andkinilaw (fresh seafood dressed in coconut milk and ginger). There are Chinese-influencedpansit (noodle dishes) andlumpia (spring rolls); Arab-inflected Muslim cuisine, with its layered spicy curries; and dishes that reflect the tastes and ingredients of the Spaniards, Mexicans, and Americans who came to the Philippines and stayed. Included are beloved fried street snacks likeukoy (fritters), and an array of sweets and treats calledmeryenda. Filled with suitably bold and bright photographs,I Am a Filipino is like a classickamayan dinner—one long, festive table piled high with food. Just dig in!

I Am A Filipino
And This Is How We Cook
de Miguel Trinidad e Nicole Ponseca 
ISBN: 9781579658823 Ano de edição ou reimpressão: Editor: ARTISAN Idioma: Inglês Tipo de Produto: eBook Formato: ePUB i Classificação Temática: eBooks  >  eBooks em Inglês  >  Gastronomia e Vinhos  >  Culinária

Sugestões

Buttermilk Graffiti
17,28€
ARTISAN
The Classic Hoosier Cookbook
17,32€
INDIANA UNIVERSITY PRESS
X
O QUE É O CHECKOUT EXPRESSO?


O ‘Checkout Expresso’ utiliza os seus dados habituais (morada e/ou forma de envio, meio de pagamento e dados de faturação) para que a sua compra seja muito mais rápida. Assim, não tem de os indicar de cada vez que fizer uma compra. Em qualquer altura, pode atualizar estes dados na sua ‘Área de Cliente’.

Para que lhe sobre mais tempo para as suas leituras.