Bertrand.pt - Ferment

Ferment (eBook)

A Guide To The Ancient Art Of Culturing Foods, From Kombucha To Sourdough

de Holly Davis 

idioma: Inglês
Editor: CHRONICLE BOOKS LLC
Edição ou reimpressão: março de 2019
19,42€
Disponibilidade Imediata
Ebook para ADE

Celebrated the world over for their health benefits and dynamic flavors, cultured and fermented foods are becoming everyday meal mainstays. In this extensive collection, fermentation pioneer Holly Davis shares more than 120 recipes for familiar—and lesser-known—cultured foods, including yogurt, pickles, kimchi, umeboshi, scrumpy, and more. This inspiring resource contains more than 100 photographs, plus plenty of helpful how-tos and informational charts offering guidance on incorporating fermented ingredients into the diet. With a luxe textured cover and brimming with engaging projects for cooks of all skill levels, this cookbook will be the cornerstone of every preserving kitchen.

Ferment
A Guide To The Ancient Art Of Culturing Foods, From Kombucha To Sourdough
ISBN: 9781452179247 Ano de edição ou reimpressão: 03-2019 Editor: CHRONICLE BOOKS LLC Idioma: Inglês Tipo de Produto: eBook Formato: ePUB i Classificação Temática: eBooks  >  eBooks em Inglês  >  Gastronomia e Vinhos  >  Culinária

Sugestões

Extreme Cuisine
15,72€
(eBook)
Tuttle Publishing
Harvest Homestyle Meals
12,95€
Gooseberry Patch
X
O QUE É O CHECKOUT EXPRESSO?


O ‘Checkout Expresso’ utiliza os seus dados habituais (morada e/ou forma de envio, meio de pagamento e dados de faturação) para que a sua compra seja muito mais rápida. Assim, não tem de os indicar de cada vez que fizer uma compra. Em qualquer altura, pode atualizar estes dados na sua ‘Área de Cliente’.

Para que lhe sobre mais tempo para as suas leituras.