Bertrand.pt - Cured Meat, Smoked Fish & Pickled Eggs

Cured Meat, Smoked Fish & Pickled Eggs (eBook)

Recipes & Techniques For Preserving Protein-Packed Foods

de Karen Solomon 

idioma: Inglês
Editor: Storey Publishing, LLC
Edição ou reimpressão: julho de 2018
13,82€
Pré-lançamento - envio a partir de 10-07-2018
Ebook para ADE

Easy to grab and satisfying to eat, preserved proteins go way beyond jerky. Food preservation teacher and cook Karen Solomon teaches you how to smoke, pickle, salt-cure, oil-cure, and dehydrate a variety of meats, dairy, fish, eggs, and other proteins economically and at home. Fifty creative recipes highlight the range of specialty foods that you can make yourself with these techniques, including smoked salmon, pickled beans, cured sardines, brined cheese, duck breast prosciutto, and, of course, beef jerky (eight varieties!).

Cured Meat, Smoked Fish & Pickled Eggs
Recipes & Techniques For Preserving Protein-Packed Foods
ISBN: 9781612129044 Ano de edição ou reimpressão: Editor: Storey Publishing, LLC Idioma: Inglês Tipo de Produto: eBook Formato: ePUB i Classificação Temática: eBooks  >  eBooks em Inglês  >  Gastronomia e Vinhos  >  Culinária

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