Authenticity Of Foods Of Animal Origin
de Ioannis Sotirios (University Of Thessalia, Nea Ionia, Greece) Arvanitoyannis
comentar
eBook
idioma: Inglês
Editor:
TAYLOR & FRANCIS LTD
Edição:
janeiro de 2016
10%
59,61€
Poupe 5,96€ (10%) Cartão Leitor Bertrand
Disponibilidade Imediata
EBOOK PARA ADOBE DIGITAL EDITIONS (ADE)
Sobre o livro
Over the last 20-30 years the number of food poisoning incidents has increased considerably and this has had disastrous effects both on consumers and the food industry. Several food industries went bankrupt due to huge amounts of money paid to compensate consumers' family/relatives. These unfortunate incidents triggered consumer and governmental aw
Comentários
Da mesma coleção
Detalhes do produto
Authenticity Of Foods Of Animal Origin
ISBN:
9781498706438
Ano de edição:
01-2016
Editor:
TAYLOR & FRANCIS LTD
Idioma:
Inglês
Páginas:
334
Tipo de Produto:
eBook
Coleção:
Food Biology Series
Formato:
PDF i
Classificação Temática: